Haarproblemen

Behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen is een van onze specialismen. Al meer dan 45 jaar verdiepen wij ons in de hoofdhuid en het haar. De eerste 25 jaar vooral met verzorging van buitenaf. De laatste 20 jaar kijken wij ook steeds dieper naar de inwendige oorzaken van haaruitval. Hier is de HairReset methode uit ontstaan.

Voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen kijken wij o.a. naar de conditie van de hoofdhuid, leeftstijl, voedingstekorten, invloeden van stress en toxines in het lichaam. Deze combinatie geeft een unieke en zeer effectieve behandeling,, waarbij wij zowel de gevolgen als de oorzaken proberen te behandelen.

Heeft u haaruitval, roos, kale plekken (alopecia areata), jeuk of andere problemen. Dan staan wij u graag ter zijde en adviseren u deskundig na een uitgebreide analyse.


Onze werkwijze bij haarproblemen

Voor haarproblemen bestaat niet 1 'magische' oplossing. Of je bij haarproblemen stimuleert, remt, kalmeert of ontslakt hangt of van het haar en de hoofdhuid. Dat het kiezen van een juiste behandeling bij haarproblemen complex is illustreert het volgende voorbeeld.

Een veelvoorkomend haarprobleem is kaalheid door erfelijke aanleg. Hierbij is de levensduur van het haar korter. Als je de haren en de huid stimuleert, wordt de levensduur van de haren nog korter en verlies je je haren nog sneller. Door de haargroei te remmen, verleng je de levensduur van het haar. Maar functioneert de huid slecht, dan moet deze juist gestimuleerd worden. Behandeling van haarproblemen is daarom altijd persoonlijk.

Daarom beginnen wij bij haarproblemen altijd met het maken van een diagnose van het haar en de huid. Voor een nauwkeurige diagnose analyseren wij o.a. uw bloed, haarwortels en hoofdhuid. Zo kunnen wij haarproblemen doelgericht te lijf gaan.

Door de foto's van de beginsituatie te vergelijken met de foto's van tijdens en na de behandeling, kunt u uw voortgang direct zien.

Hoe behandelen wij haarproblemen?

In onze kapsalon beschikken wij over apparatuur om de oorzaak van uw haarproblemen exact vast te stellen. Veel voorkomende oorzaken van haarproblemen zijn o.a. erfelijkheid, voeding, leefgewoontes of stress.

Vervolgens geven wij een eerlijk advies over hoe u uw haarproblemen kunt oplossen.

Haaruitval door voeding komt steeds meer voor. Haarproblemen kunnen veroorzaakt worden door een tekort aan mineralen. Ons advies bevat dan o.a. voedingstips eventueel in combinatie met lotions en/of voedingssupplementen.

haaruitval door stress kan op lange termijn of juist heel acuut tot kaalheid leiden. De bron van de stress kunnen wij niet altijd aanpakken, maar met lotions kunnen wij de gevolgen van de stress op uw haren gericht te bestrijden.

Hebt u over de bovenstaande of andere haarproblemen nog vragen dan zijn wij u graag van dienst in onze salon of per
e-mail.Verfijnd zoeken