• Jeuk en irritaties op de hoofdhuid
  • Basische mineraalbaden
  • Haarwortelanalyse

Resultaten

Resultaten bij alopecia areata

Alopecia areata is een aandoening waarbij het haar pleksgewijs uitvalt. Meestal in kringvormige plekken, maar bij ernstige gevallen kan het grote delen van het hoofd beslaan.

Hiernaast ziet u onze resultaten bij een 20-jarige vrouw. Van extreme alopecia areata is zij in 10 maanden geheel hersteld.


Resultaten bij haaruitval door verzuring

Als het lichaam verzuurd kunnen diverse lichamelijke klachten ontstaan, waaronder haaruitval. De foto's hiernaast zijn van een 70-jarige vrouw die al 20 jaar een haarwerk droeg van wege de slechte kwaliteit van het haar en de hoofdhuid.

Na 9 maanden ontzuren en een gerichte behandeling van de hoofdhuid om ontstekingen te remmen en de haargroei te stimuleren had zij veel van haar haren weer terug.


Resultaten bij ontzuren

Verzuring van het lichaam houd in dat er een mineralentekort ontstaat. Op lange termijn heeft dit gevolgen voor de gezondheid. Aan de hand van bloedfoto's kunnen wij laten zien of er in het lichaam sprake is van een mineralentekort en nog belangrijker: wij laten zien dat het mineralentekort verdwijnt met de behandelingen of producten die wij adviseren.


Resultaten van ontgiften en ontslakken

Afvalstoffen in het lichaam zijn met levend bloed analyse zichtbaar te maken. In de rechter foto hiernaast zijn veel gele plekken te zien, dit zijn afvalstoffen in het bloed.

Met water drinken, kruidentheeën en ligbaden kunnen deze afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoegd. Een proces dat via bloedfoto's mooi in beeld is te brengen.


Resultaten van hoofdhuidbehandelingen

Aan de haarwortels is veel af te lezen hoe het haar groeit, of er sprake is van poreus haar, voedingstekorten, erfelijke kaalheid etc.

De foto's hiernaast zijn gemaakt met de microscoop. Links zijn zeer goed groeiende haren te zien, rechts dode haren.