• Jeuk en irritaties op de hoofdhuid
  • Basische mineraalbaden
  • Haarwortelanalyse

Droog en pluizig haar

Oorzaak

Droog en pluizig haar bevat te weinig mineralen. Als de beschermende mantel rondom de haar beschadigd wordt, gaan de haarschubben open staan en verliest het haar voeding- en bouwstoffen. De beschermende mantel rondom het haar kan beschadigd worden door bijvoorbeeld verven, permanenten, zon etc.

Verzorging van droog en pluizig haar

De verzorging van droog en pluizig haar bestaat uit twee delen. Ten eerste dient het haar gevoed te worden met natuurlijke mineralen. Vervolgens moet de beschermende mantel van het haar hersteld worden zodat het haar de bouwstoffen niet meer verliest.

Door de hoofdhuid regelmatig te masseren wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor verloopt de aan- en afvoer van voeding- en afvalstoffen beter.

Producten

Om droog en pluizig haar te voeden adviseren wij lotions en ampullen van La Biosthetique. Met zui-ver plantaardige produc-ten van La Biosthetique kunnen wij u een doel-gerichte, persoonlijke verzorging bieden.

Bron aanpakken

Naast het voeden van het haar dient natuurlijk ook gekeken te worden naar de reden waarom het haar gedemineraliseerd is. Dit kan te maken hebben met een gebrek aan mineralen in het lichaam, slechte doorbloeding, of externe oorzaken als haarkleuring of zonlicht.

In een kort gesprek kunnen wij met u doornemen wat de oorzaak is van uw droge en pluizige haar.